Skip to content
An astronaut reading a press release from hackerOne in vector style
HackerOne4-jun-2024 6:00:002 min read

HackerOne Kondigt Nieuw Partnerprogamma aan met APNT

HackerOne Kondigt Nieuw Partnerprogamma aan met APNT
3:49

PartnerOne Vereenvoudigt Hoe Partners en Zakelijke Klanten Toegang Krijgen tot HackerOne Oplossingen

HackerOne lanceert Partner Programma, kondigt Partnerschap aan met APNT

SAN FRANCISCO, 4 juni 2024 — HackerOne, de leider in door mensen aangedreven beveiliging, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn eerste partnerprogramma, PartnerOne. APNT sloot zich ook aan als onderdeel van dit nieuwe, groeiende partnernetwerk. HackerOne lanceerde het programma om te voldoen aan een groeiende vraag naar cybersecurity-oplossingen die gebruik maken van de wereldwijde gemeenschap van ethische hackers. PartnerOne geeft partners de mogelijkheid om HackerOne-oplossingen te verkopen via hun eigen kanalen, waardoor commerciële barrières voor klanten die mensgerichte beveiliging willen aannemen, worden verminderd, wat kwetsbaarheden identificeert die geautomatiseerd testen niet kan detecteren.

"Met de toevoeging van HackerOne hebben onze klanten toegang gekregen tot toonaangevende, door mensen aangedreven beveiligingsoplossingen, die onze bestaande suite van aanbiedingen aanvullen en uitbreiden," zei Remco Poortvliet, CTO bij APNT. “Onze klanten kunnen nu toegang krijgen tot een uitgebreide, wereldwijde gemeenschap van ethische hackers en profiteren van AI red teaming, bug bounty-programma's en penetratietesten.”

PartnerOne ondersteunt voornamelijk kanaal- en technologiepartners, waaronder value-added resellers (VAR), oplossingsproviders en verwijzingspartners, onder anderen. Het programma biedt partners uitgebreide ondersteuning om het meeste uit HackerOne te halen, met hulpmiddelen zoals gratis online training en enablement, opportunity management, lead source sharing, renewals managers, en meer.

“Een snel evoluerend dreigingslandschap heeft een sterke marktvraag aangewakkerd voor de adversarial testing vaardigheden, diensten en risicoreductie die alleen ethische hackers kunnen bieden,” zei John Addeo, VP of Global Channels bij HackerOne. “Het uitbreiden van de toegang tot HackerOne via het kanaal stelt ons groeiende partnernetwerk in staat om een extra inkomstenkans te bouwen en hun klanten te ondersteunen bij steeds complexere cybersecurity-uitdagingen.”

Het platform van HackerOne herbergt een wereldwijde gemeenschap van meer dan twee miljoen ethische hackers, waaronder CREST-gecertificeerde penetratietesters. HackerOne ondersteunt toonaangevende organisaties, waaronder het Amerikaanse Ministerie van Defensie, Adobe en Goldman Sachs, om hen te helpen impactvolle kwetsbaarheden te vinden, risico's te verminderen en te voldoen aan regelgevingsvereisten. In mei benoemde het bedrijf John Addeo als VP of Global Channels, die meer dan twee decennia aan wereldwijde enterprise IT- en cybersecurity-business expertise meebrengt om PartnerOne te leiden.

Leer over PartnerOne, de bestaande partners van HackerOne en hoe je een HackerOne-partner kunt worden hier.

 

Over HackerOne

HackerOne is de wereldleider in door mensen aangedreven beveiliging, die de meest kritieke beveiligingsfouten in het aanvalsoppervlak van een organisatie aanwijst met continue offensieve tests om cybercriminelen te overtreffen. Het platform van HackerOne combineert de beveiligingsexpertise van ethische hackers met asset discovery, continue beoordeling en procesverbetering om de blootstelling aan dreigingen te verminderen en organisaties in staat te stellen hun bedrijven met vertrouwen te transformeren. Klanten zijn onder andere

Coinbase, General Motors, GitHub, Goldman Sachs, Hyatt, PayPal, en het Amerikaanse Ministerie van Defensie. In 2023 werd HackerOne door Fast Company uitgeroepen tot Beste Werkplek voor Innovators.

MEER PERSBERICHTEN