Skip to content
DALL·E 2024-03-21 10.19.09 - Design a HackerOne spaceship presented on a grand cinema screen, in a large movie theater filled with an audience. The style should be cinematic and d

HackerOne

OVER APNT

APNT, een wereldwijd erkende leider op het gebied van netwerktesten, automatisering en zekerheidsoplossingen, zorgt voor robuuste, betrouwbare netwerksystemen en infrastructuren voor een steeds meer verbonden wereld. Onze geavanceerde technologie en ervaren team bieden gestroomlijnde netwerkprestaties, verbeterde automatisering en uitgebreide tests voor gegarandeerde netwerkintegriteit en efficiëntie.

Logo APNT RGB_op wit Nieuw
WAT MAAKT ONS ZE KRACHTIG?

ONZE DIENSTEN

TOUCH
Network Testing
Network Testing

Prestatie- en betrouwbaarheidsbeoordelingen van netwerksystemen. 

 
TOUCH
Automation Solutions
Automation Solutions

Efficiëntie en nauwkeurigheid in netwerkoperaties. 

 
TOUCH
Assurance Services
Assurance Services Het certificeren van netwerkintegriteit en -beveiliging.

OVER HACKERONE

HackerOne, een pionier op het gebied van cybersecurity, maakt gebruik van ethisch hacken om digitale activa te beveiligen. Bekend om zijn uitgebreide gemeenschap van bekwame ethische hackers, biedt HackerOne bugbountyprogramma's, beleid voor kwetsbaarheidsdisclosure en pentesting, om beveiligingskwetsbaarheden proactief te identificeren en aan te pakken.

hackerone_logo_icon_169057

HACKERONE AANBOD

1
Bug Bounty Programs

Continue beveiligingstests door een gemeenschap van ethische hackers. 

 
2
Pentesting Services
Methodologie-gedreven kwetsbaarheidsbeoordelingen voor de identificatie van kritieke kwesties.
3
AI Red Teaming
Geavanceerde beveiligingstests voor AI-systemen, om technische kwetsbaarheden te verminderen.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN ONZE PARTNERSCHAP

Enhanced Security Testing Het combineren van APNT's netwerktestcapaciteiten met ethisch hacken van HackerOne voor grondige beveiligingsbeoordelingen.
Cutting-edge Automation Solutions Het integreren van inzichten in cybersecurity in de oplossingen van APNT voor veilige netwerkoperaties.
Proactive Vulnerability Detection Het gebruiken van de gemeenschap van HackerOne om snel netwerkinfrastructuurkwetsbaarheden te identificeren en aan te pakken.
Compliance and Trust

Het waarborgen van industriële naleving en het opbouwen van vertrouwen door middel van robuuste beveiligingsprotocollen.

 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Kies voor APNT en HackerOne voor een partnerschap dat geavanceerde netwerkoplossingen met eersteklas beveiligingsmaatregelen garandeert. Onze samenwerking zorgt voor efficiënte, betrouwbare en versterkte netwerken tegen cyberdreigingen.

DALL·E 2024-01-31 21.04.04 - Create an image in a 4_3 landscape format, depicting an astronaut sitting behind a laptop in a Futuristic Corporate Sci-Fi style. The astronaut, dre

CONTACT US

Discover how APNT, in partnership with HackerOne, can elevate your network's performance and security.

HULP NODIG VAN EEN EXPERT?

Heeft u hulp nodig? Onze ervaren experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op.

business-3d-astronaut-holding-blank-sign_1