Skip to content
Astronaut reading newspaper
Spirent17-apr-2024 6:00:003 min read

Spirent Versterkt Cyberverdediging van Europese Fintech Samen Met APNT

Spirent Versterkt Cyberverdediging van Europese Fintech Samen Met APNT
5:41

Het Genereren Van Real-World Verkeer Brengt Nieuwe Niveaus van Testmogelijkheden Om Klanttransacties Veilig Te Houden

Spirent helpt toonaangevende Europese fintech-platformorganisatie om cyberverdediging te versterken

LONDEN - 17 april 2024 - Spirent Communications plc (LSE:SPT), de toonaangevende leverancier van test- en zekerheidsoplossingen voor next-generation devices en netwerken, heeft vandaag aangekondigd dat het samenwerkt met een van de meest toonaangevende online betaalplatforms om de integriteit van zijn cyberverdediging te waarborgen. Het bedrijf heeft de CyberFlood-oplossing van Spirent aangenomen om de prestaties, schaalbaarheid en veiligheidseffectiviteit van zijn netwerkverdediging te testen.

Als een toonaangevende wereldwijde handelaarsacquirerende bank stelt de klant bedrijven over de hele wereld in staat om tienduizenden e-commerce, mobiele en point-of-sale (POS) betalingen elke dag te accepteren. Om ervoor te zorgen dat het de beste service aan zijn klanten kan blijven bieden, benaderde het bedrijf APNT Network Technology, een Elite Spirent-partner, voor hulp bij het verder versterken van zijn cyberverdediging door real-world applicatie- en bedreigingsverkeersgeneratie toe te voegen aan zijn testregime.

"Met het afhandelen van talloze transacties elke dag, vertrouwt het financiële technologieplatform van de klant op zijn next-generation firewalls (NGFW's) om het en de transacties van zijn vele klanten te allen tijde veilig te houden," zei Remco Poortvliet, CTO bij APTN. "Met prestatiecapaciteit cruciaal voor zijn operaties, realiseerde het zich dat het meer flexibiliteit nodig had om zijn firewallfunctionaliteit te kunnen testen met echt realistische verkeersgeneratie die een gedetailleerder inzicht zou kunnen bieden in hoe goed zijn verdedigingen presteerden en de impact van beveiligingsbeleid op de eindklant ervaring."

Eerder vertrouwde het bedrijf op vrij beschikbare generieke software om dataverkeer te genereren, maar het erkende de behoefte aan een meer geavanceerde oplossing om om te gaan met de steeds complexere verkeerspatronen en nieuwe beveiligingsbedreigingen die dagelijks ontstaan. Daarom koos het voor Spirent CyberFlood vanwege de extreme schaalbaarheid, gebruiksgemak en flexibiliteit om hyper-realistisch applicatieverkeer te genereren.

"Financiële infrastructuur is een vitaal onderdeel van ons dagelijks leven, aangezien we organisaties vertrouwen om onze persoonlijke en online betalingen over het internet veilig te verwerken," zei Douglas Rankin, VP van Spirent voor de EMEA-regio. "Om deze reden zijn bedrijven, en met name financiële dienstverleners, een belangrijk doelwit voor dreigingsactoren, dus het is essentieel dat deze bedrijven hun cyberverdediging voortdurend testen om te zorgen dat ze betrouwbaar en effectief werken en de kwaliteit van de ervaring leveren terwijl ze de naleving behouden.

"CyberFlood is ontworpen voor de complexiteit van het moderne dreigingslandschap, waardoor klanten hun netwerkbeveiligingscontroles zoals NGFW's, Intrusion Prevention/Detection-systemen (IPS/IDS) en Web Application Firewalls, onder real-world omstandigheden in een labomgeving veilig kunnen identificeren en potentiële aanvallen, prestatieflessenhalzen en hun verdediging dienovereenkomstig kunnen optimaliseren."

CyberFlood kan worden geconfigureerd om specifieke verkeerspatronen en bedreigingen te genereren - getrokken uit een constant bijgewerkte database van bedreigingen - om de netwerkbeveiligingsverdediging te testen op mogelijke kwetsbaarheden, die vervolgens kunnen worden aangepakt voordat ze een probleem worden voor een bedrijf en zijn klanten. Naast het kunnen testen op specifieke bedreigingen en het helpen van organisaties bij het optimaliseren van hun verdediging, kan CyberFlood ook problemen documenteren die zijn geïdentificeerd, wat verdere voordelen oplevert op het gebied van zekerheid, budgetplanning en regelgevende naleving.

"Informatieprivacyreguleringen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in Europa, vereisen dat organisaties aantonen dat ze alles in hun macht hebben gedaan om bedreigingen zoals datalekken te voorkomen," zei Poortvliet, "daarom is CyberFlood zo'n krachtige tool voor hen om hun verdediging te testen en te valideren voor real-world omstandigheden in een gecontroleerde labomgeving."

Dit is de nieuwste financiële dienstverlener die Spirent-oplossingen kiest nadat het bedrijf in november 2023 aankondigde dat het een overeenkomst had getekend met een toonaangevende wereldwijde retail- en investeringsbank om een nieuwe testinfrastructuur te ontwerpen, te installeren en te configureren om zijn netwerk van testlaboratoria te automatiseren.

Over Spirent

Spirent Communications plc. (LSE: SPT) is de toonaangevende wereldwijde leverancier van geautomatiseerde test- en zekerheidsoplossingen voor netwerken, cyberbeveiliging en positionering. Het bedrijf biedt innovatieve producten, diensten en beheerde oplossingen die de test-, zekerheids- en automatiseringsuitdagingen van een nieuwe generatie technologieën aanpakken, waaronder 5G, SD-WAN, cloud, autonome voertuigen en daarbuiten. Van het lab tot de echte wereld, Spirent helpt bedrijven hun belofte aan hun klanten van een nieuwe generatie verbonden apparaten en technologieën na te komen. Voor meer informatie bezoek www.spirent.com en volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook.

MEER PERSBERICHTEN