Apollo, Professionals in Networks and Testing, mag relatief jong zijn, binnen het bedrijf zijn vele decennia expertise samengebracht. Sommigen van ons zijn al meer 30 jaar werkzaam in infrastructuur, netwerken en het testen van grote, zeer kritische netwerken. Dit zijn vakmensen met een reputatie en een indrukwekkend CV. Wij begrijpen als geen ander dat het testen en valideren van uw netwerken een cruciaal aspect is van de continuïteit van uw bedrijfsvoering en staan dus voor een netwerk met hoge beschikbaarheid.

De eerste landing op de maan was het werk van vele computers. Toch nam Armstrong twee minuten en 21 seconden voor de landing de besturing over van de maanlander, omdat de automatische landing dreigde plaats te vinden in een gebied met veel kleine kraters en rotsblokken. Armstrong koos ervoor een flink deel van de brandstof aan boord in te zetten voor het sturen van de maanlander. Uiteindelijk zette Armstrong de maanlander neer in een vlak gebied. Dat was mensenwerk. 

Ook het werk van APNT mag mensenwerk genoemd worden. Natuurlijk, we werken met de meest geavanceerde techniek, maar het zijn de mensen die het verschil maken. APNT is altijd op zoek naar dergelijke professionals. We hebben ‘ruimte’ voor specialisten in Networks and Testing, die geloven in de kracht van testen, automation en monitoring. We bieden network IT’ers de omgeving waar ze werkelijk professioneel kunnen acteren en de uitdagende klanten die bij een dergelijke professionele aanpak passen. Denk aan Politie, Vattenfal, Shell, KPN, ING, Belgacom, Rijkswaterstaat, Airbus… 

Wie zijn bedrijf Apollo noemt, is altijd op zoek naar hoogvliegers. Dat zijn we. APNT waarborgt voor bedrijven de beschikbaarheid, veiligheid en prestatie van hun ICT-infrastructuur. 24/7. Dat is rocket science en daarvoor zijn we op zoek naar netwerk engineers met kennis en ambitie. Mannen en vrouwen met een missie die goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied en zorgen voor een veilig en stabiel netwerk bij onze klanten.  

That's one small step for a man, one giant leap for mankind. Het is wellicht de meest fameuze quote uit de geschiedenis. Wij lenen een paar van die woorden om mensen aan te moedigen zelf geschiedenis te schrijven: maak die stap en schrijf je eigen geschiedenis. De stap naar een andere job kan klein lijken, maar het kan een reuzensprong in je carrière zijn. Eindelijk acteren in een omgeving die net zo ambitieus en professioneel is als jij zelf. Dat is wat APNT je kan bieden. Naast collega’s waarmee je op niveau kunt sparren, een goede sfeer, flexibiliteit én prima arbeidsvoorwaarden.

Astronaut zittend naast de wasmachine

/Boost your career/

Detachering

In principe neemt APNT haar werk op projectbasis aan. Specialisten van APNT werken binnen en buiten uw bedrijf aan de solide netwerkprestaties voor uw organisatie. Daarbij trachten zij zoveel mogelijk van hun kennis op uw eigen mensen over te dragen. Deze kennisoverdracht zorgt voor een duurzaam solide netwerk binnen uw organisatie. Maar soms is er tijdelijk meer nodig en heeft u binnen uw eigen organisatie een (extra) netwerkspecialist nodig. APNT kan en wil daarin voorzien. We bieden op detacheringsbasis hoogwaardige netwerk engineers aan. Specialisten die enorm veel expertise meebrengen en die daarnaast een stevige inhoudelijke verankering hebben binnen APNT. Zo haalt u niet de kennis van één expert binnen, maar de expertise van heel APNT. Vraag ons wat er mogelijk is.

/We're only
hiring stars/

/We’re only hiring stars/

Solliciteer nu

Upload je CV